‘MELİKGAZİ SENİNLE GURUR DUYUYOR'

31.12.2014 10:11:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, pazar günü yapılacak olan Melikgazi Kongresi öncesi yeniden adaylığını açıkladı. Açıklama esnasında Ertuğrul Yücebaş'ın sözleri, alkışlar ve ‘Melikgazi seninle gurur duyuyor' slogan

2015 Genel seçimleri öncesi MHP 11. Olağan kongrelerini düzenliyor. Bu pazar yapılacak olan Melikgazi genel kurulu öncesi mevcut başkan Ertuğrul Yücebaş, yeniden adaylığını açıkladı. MHP İl Binası’nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Mete Eke, Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, kadın kolları başkanı Sevim Koçyiğit ve çok sayıda partili katıldı.

“Şehrime katkı sunmak için adayım”

 

Konuşmasına Başbuğ Alparslan Türkeş’i anarak başlayan Ertuğrul Yücebaş’ın konuşması sık sık partililer tarafından alkışlar ve ‘Melikgazi seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla kesildi.

Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, siyaset ve insani olarak Kayseri’ye katkı sunmak istediğini ifade ederek, “Millet iradesinin yok sayıldığı, birliğin ve beraberliğin zedelendiği, yolsuzluk ve hırsızlığın ayyuka çıktığı bölücü ve hainlerin peşkeş çektiği şu günlerde yüce Türk milletinin ve Türk’ün kanıyla, canıyla kurduğu vatanının yegâne umudu ve son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin saflarında yer alarak hem ülkeme hem de şehrime siyaset ve insani olarak katkı sunmak için mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden 4 Ocak 2015 Pazar günü yapılacak olan olağan kongrede Melikgazi ilçe Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum” diye konuştu.

 

“Adaylığımız bir bayrak yarışı”

 

Adaylığının Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir bayrak yarışı olduğunu belirten Yücebaş, “Bu kutlu yürüyüşümüze destek veren, adaylık açıklamama katkılarıyla bizleri onurlandıran günümüze kadar madde, manevi desteklerini esirgemeyen başta il Başkanımız Mette eke olmak üzere, tüm partili gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Adaylığımızın Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir bayrak yarışı olduğu bilinci ile fitne ve fasata fırsat vermeden, partimizi bu kongreden daha da güçlü çıkaracağımıza; kazananın ise mutlak suretle Milliyetçi Hareket Partisi olacağına inancımız tamdır” dedi.

4 Ocak Pazar günü yapılacak olan Melikgazi Genel Kurulu öncesi Mehmet Özet de adaylığını açıkladı.